Miley sämst kläd på People's Choice Awards

De bäst och sämst klädda på People's Choice Awards

20:55 den 12 januari 2012
Sämst: Vi älskar formen på Miley Cyrus klänning, den hade varit så snygg utan det regnbågsfärgade på sidan. Och de metallicrosa pumpsen är hemska.
Bäst: Vi älskar den lilla gröna och Nina Dobrev är ursnygg i sin.Sämst: Passformen på klänning känns inte helt rätt på Demi Lovato och färgen passar inte heller.Bäst: Söta Chloe Morets i en kort grön och svart klänning. En klassisk och åldersanpassad look!Sämst: Lea Michele bar en klänning med skum passform, hon ser ut som en mumie.Bäst: Demi Lovato är snygg i rött!Bäst: Emma Stone i Gucci. Så snygg look!Worst: Elisa Cuthbert looks super boring in this dress!Bäst: Gänget från "How I Mer Your Mother" var jättesnygga. Vi älskar att tjejerna bar starka färger. Vårt enda klagomål.Sämst: Vad tänkte Kelly Osbourne här? Den här klänningen är för lång och håret är fult! En chic, svart page hade varit snyggare och en kortare kjol hade varit snyggare.
Igår hölls People's Choice Awards och eftersom att det var ett av de första eventen sedan nyår, klädde våra favorit kändisar upp sig rejält. Ja, några gjorde det... andra såg bara helt misslyckade ut! Klicka på bilderna för att se vilka som var bäst och sämst klädda på detta års gala!
KOMMENTERA Kommentarer: 9
Jag tycker inte de var bra skrivet av dem! Miley är alltid fint klädd. Hon har en underbar stil vi älskar!!
[källa: Direktkopierat från posh24]

Kommentarer
Postat av: zendayablogg

Hejhej!

Nu så har jag en tävling på min blogg där du kan vinna

Demi Lovatos autograf. Hoppas du är intresserad och vill vara med. Om inte du är med, snälla kan du ändå tipsa tävlingen på din blogg? Det skulle verkligen betyda jättemycket om du kunde göra det. Skulle uppskatta det otroligt mycket. Kram! :) <3



Direktlänk till tävlingen:

http://zendayadaily.blogg.se/2012/february/tavling-2.html#comment

2012-02-01 @ 22:25:33
URL: http://zendayadaily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback