Under konstration

Bloggen är under konstration. vilket jag menar designen bland annat.Bloggpausen kommer att återstå. Tills om ca 2 ca 2 veckor. Men en ny design blir som en ny början efter dessa två tomma veckor! //EVELINA

Paus

Orkar inte blogga just nu. Jag vet att jag nyss starta bloggen igen, men denna paus är bara en eller två veckor. Kommer nog inte blogga igen det jag missat, men med mycket i skolan innan lovet, känner jag att de är viktigast. Jag kommer tillbaka, men de har lagt alla prov på samma veckor, så jag kommer inte hinna lägga all den tid som bloggen förtjänar. Ses om 2 veckor!

Bild från bröllopet

En ny bild från när Miley var på sin farbrors bröllop.

Ny fan bild


Ny bild på Miless

Källa : PeaceMiley.blogg.se

Demi Lovato pratar om Miley i en interjuv

You and Miley have more of a fiery relationship than the one you have with Selena – do you argue like sisters?
“Yeah definitely, she’s like a sister to me and she’s definitely my best friend.”KOPIERA OM DE INTE SYNS

Miley och Liam om Ziggy

Miley Cyrus makes her love for her boyfriend, Liam Hemsworth, no secret, but she also has a lot of love for her dogs, Lila, Floyd, and her newest addition, Ziggy! While the media had been reported that the teen queen gave the pup to her guy as a birthday present. (DETTA ÄR UTKLIPP)

Miley Cyrus visar sin kärlek för Liam Hemsworth, ingen hemlghet, men hon älskar även hennes hundar, Lila, Floyd, och den nya tillsatsen, Ziggy! Medans Media har publicerad at denna tonårsdrottning get henns kille en valp som födelsepressent.

Dagens Miley bild 5/2-12

I interjuv när Miley pratar om sin roll som Lola.

Ny LOL bild

Dålig kvallite.

NY/GAMMAL BILD

Miley och?

Dagens Miley bild 4/2-12

Från Inspelningen av Ellen show.

Miley ute i Hollywood

Ute i Hollywood med Liam.

Dagens Miley bild 3/2-12

Stillbild från Filmen Lol.

Ny twitter trend i brasilien

Som endel kanske vet har jag inte varit så bra på alla twitter trenderna, eller rättare sagt struntat i dem. Det betyder inte att de betyder något mindre. De gör de verkligen inte. Men har inte känts helt nödvändigt. Men här kommer en som varit trend i brasilien.

Ny bild på Mileys nya bil


I tidningen popcorn


Rösta på MmileyCyruss på BLOGAWARDS

Hej glöm inte bort att rösta på denna blogg på en bloggawards. Skulle verkligenbetyda om ni gjorde de! Klicka på texten för att lägga er röst. Nummer 6

Miley

...Hannag Montana peruken är värd hela 10.000 dollar! De ni.

Miley köper en ny bil


LOL postern har kommit up i stor storlek


Miley har en ny bakrundsbild

Miley har en ny bakrundsbild på sin mobil.

Miley sämst kläd på People's Choice Awards

De bäst och sämst klädda på People's Choice Awards

20:55 den 12 januari 2012
Sämst: Vi älskar formen på Miley Cyrus klänning, den hade varit så snygg utan det regnbågsfärgade på sidan. Och de metallicrosa pumpsen är hemska.
Bäst: Vi älskar den lilla gröna och Nina Dobrev är ursnygg i sin.Sämst: Passformen på klänning känns inte helt rätt på Demi Lovato och färgen passar inte heller.Bäst: Söta Chloe Morets i en kort grön och svart klänning. En klassisk och åldersanpassad look!Sämst: Lea Michele bar en klänning med skum passform, hon ser ut som en mumie.Bäst: Demi Lovato är snygg i rött!Bäst: Emma Stone i Gucci. Så snygg look!Worst: Elisa Cuthbert looks super boring in this dress!Bäst: Gänget från "How I Mer Your Mother" var jättesnygga. Vi älskar att tjejerna bar starka färger. Vårt enda klagomål.Sämst: Vad tänkte Kelly Osbourne här? Den här klänningen är för lång och håret är fult! En chic, svart page hade varit snyggare och en kortare kjol hade varit snyggare.
Igår hölls People's Choice Awards och eftersom att det var ett av de första eventen sedan nyår, klädde våra favorit kändisar upp sig rejält. Ja, några gjorde det... andra såg bara helt misslyckade ut! Klicka på bilderna för att se vilka som var bäst och sämst klädda på detta års gala!
KOMMENTERA Kommentarer: 9
Jag tycker inte de var bra skrivet av dem! Miley är alltid fint klädd. Hon har en underbar stil vi älskar!!
[källa: Direktkopierat från posh24]

Miley har bryttit svanskotan

Accident-prone singer/actress Miley Cyrus is recovering after injuring a bone in her back while attempting to do a front flip.

 

The former child star was practising her gymnastic moves at home when she landed awkwardly and cracked her coccyx.

It is not the first time the hapless star has hurt herself around the house – she previously slipped on a pillow and broke her arm.

Översättning:
Olyckdrabbade sångaren/skådespelaren Miley Cyrus har efter injektion i ett ben sedan hon blivit bra råkat göra en framåt flip. Den forna disney stjärnan tränade sina gymnastiska rörelser hemma när hon landade pinsamt nog på och bröt svanskotan. Det är inte första gången denna stjärna skadar sig själv hemma- alldeles nyss så ramlade hon över en kudde, och bröt hennes arm